Retourneren

Home > Retourneren

RETOURNEREN

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retoursmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en ongeopend, in originele verpakking geretourneerd worden. Hiervoor kunt u ons een mailtje sturen naar de volgende email adres:

info@oopods.nl

vermeld erbij uw naam, adres en order nummer aub.

-
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. (Voor PostNL €6,50. en voor Epacket vanuit ons leverancier is het €9,95.)
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. (minus de retournerenkosten)

 

 

Houd er rekening mee dat het product ongebruikt moet zijn en in een nieuwe staat moet blijven wanneer we het terug ontvangen. De producten dienen zonder gebruikerssporen te worden geretourneerd, kompleet in de originele staat inclusief alle toebehoren zo als kabels enz. Tevens dienen de producten te worden verzonden inclusief labels en etiketten. Indien het vermoeden bestaat dat de producten buiten onze schuld om incompleet of beschadigd zijn geraakt, behouden wij het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren. De draadloze oordopjes is een product dat vanwege hygiëne en om reden van gezondheidsbescherming niet kan worden geretourneerd indien de oordopjes vaak is gebruikt en gebruikerssporen heeft.

 

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetaald worden. 


Voor meer informatie Bezoek ons Contact pagina.